Personvernpolicy

Vi verdsetter ditt personvern og tar det på alvor. Denne personvernpolicyen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personlige opplysninger når du besøker nettsiden vår.

Innsamling av personopplysninger

Vi samler kun inn personlig identifiserbar informasjon som du frivillig oppgir til oss gjennom kontaktskjemaer eller andre skjemaer på nettstedet vårt. Dette kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker de innsamlede opplysningene til å svare på dine henvendelser, behandle dine bestillinger eller for å gi deg annen informasjon eller tjenester du ber om.

Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle dine forespørsler eller i henhold til gjeldende lover og regler.

Beskyttelse av personopplysninger

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte dine personlige opplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

Endringer i personvernpolicyen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernpolicyen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert her på nettsiden vår.

Ved å bruke nettsiden vår samtykker du til behandlingen av dine personlige opplysninger i samsvar med denne personvernpolicyen.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernpolicy, vennligst kontakt oss på kontakt@vednett.no.

Sist oppdatert: 22.02.2024

© Vednett.no • Prisr AS